Tehnologia folosita de Anabelle Beauty

Tehnologia a castigat atat de mult teren in ultimele decenii, incat o folosim pentru orice, inclusiv pentru procedurile de infrumusetare faciala sau corporala. Anabelle Beauty este locul in care tehnologia se imbina cu elementele naturale, astfel incat rezultatele pe care le obtii sa fie perfecte!
Chiar daca folosim masti si tratamente pentru par naturale, cu uleiuri esentiale, vitamine si extracte din plante, sau pentru ten si corp masti naturale din plante si din alge, mizam foarte mult si pe componenta tehnologica, cea care iti poate oferi beneficii intr-un timp foarte scurt. Daca nu ai timp sa mergi la sala si nu poti tine o dieta, noi avem solutiile pentru tine. Daca le si combini pe toate acestea, cu atat mai bine!
Te asteptam cu aparatura pentru ten si corp, anti aging, de stimulare a circulatiei, de pierdere in cm si kg. LPG facial, LPG Express, LPG Mobilift, Ultratone Facial, tratamentul facial So Up, microdermoabraziune, electroporatie, tratament antiaging cu ultrasunete, tratament cu radiofrecventa, terapie cu radiofrecventa modulara si fotodinamica, terapie prin biostimulare, WellBox, electrostimulare – toate iti sunt puse la dispozitie. Daca luam in calcul sauna, solarul, bronzarea organica si tratamentele faciale cu toxina botulinica si acid hialuronic, peelingul chimic, obtinem toate ingredientele necesar unui salon de inalta clasa.

Te asteptam cu drag, pentru ca iubim sa fim frumoase!