Pentru că a venit vara şi orice femeie trebuie să arate impecabil în orice situaţie, nu uitaţi de firele de păr inestetice de pe corp. Dar deja v-aţi plictisit de epilarea frecventă, cu lama, cremă epilatoare, ceară sau epilator, nu-i aşa? Iar pentru că vrem să vă oferim cele mai bune servicii, la Anabelle Beauty vă aşteptăm pentru epilarea definitivă, cu IPL.

Intense Pulsed Light este tehnologia care transmite lumină de intensitate mare pe suprafaţa pielii unde există părul nedorit. O lampă specială trimite aceste pulsaţii de lumină, care, la nivelul pielii, se transformă în căldură. Căldura ajunge la rădăcina firului de păr şi o topeşte, lăsând astefel pielea în afara pericolului de a mai produce fire de păr noi.

Tratamentul poate dura de la 15 minute până la 80 de minute, în funcţie de zona corpului. Sunt necesare mai multe şedinţe per zonă, între 5 şi 7, în funcţie de tipul de piele şi rădăcinile firelor de păr.

Nu uitaţi că epilarea deifinitiva nu este doar pentru doamne şi domnişoare. Domnii pot beneficia de această procedură, pentru a scăpa de excesul de păr nedorit.

epilare definitiva