Tot timpul anului, părul nostru este supus razelor UV foarte puternice, vantului si frigului, iar culoarea sa îşi pierde din intensitate. Însă Joico a găsit soluţia pentru o colorare perfectă, indiferent de “tratamentele” externe la care este supus părul tău!

Produsele Joico sunt singurele care asigură atât o colorare precisă, de durată, cât şi reconstrucţia firelor de păr, chiar în timpul vopsirii, dar şi redarea strălucirii naturale, în funcţie de tratamentul ales. Produsele cu complexul de Quadramine, spre exemplu, vor reda sănătatea părului, de la interiorul firului de păr.

Pentru un tratament intensiv, ce vă va regenera părul, lăsându-l sănătos şi strălucitor, puteţi încerca tratamentul Joico în 4 paşi:

– Joico Clarifying Shampo curata părul în profunzime, având efectul unui scrub

– Joico Cuticle Sealer previn peliculele alcaline în care sunt îmbrăcate firele de păr în urma folosirii majorităţii produselor de îngrijire a părului. Joico, însă, restabileşte pH-ul natural al părului şi închide cutila firului de păr, făcându-l mai puternic

– Joico Deep Penetrating Reconstructor cu 19 aminoacizi este factorul cu complexul de Quadramine ce reface structura firului de păr din interior

– Joico Intense Hydrator este ultimul pas, cel care sigilează, din nou, cuticula, păstrând pentru lungă durată efectele paşilor anteriori. De asemenea, hidratează părul şi îi redă elasticitatea naturală.

De asemenea, la Anabelle Beauty folosim si produse de ingrijire a parului de la Vitality’s, iar hair stilistele noastre sunt mereu la dispozitia ta, fie ca vrei o schimbare de look, un tratament pentru par, o tunsoare de intretinere sau o coafura de efect pentru un eveniment special din viata ta!

coafor joico